sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Cel mai bun frigider side by side raport calitate pret - Beko GN163221S

Noua gama de aparate frigorifice scoase pe piata de producatorul turc Beko a surprins pe toata lumea mai ales din punct de vedere al raportului calitate pret. Poate nu degeaba sunt sponsorii oficiali ai echipei de fotbal Barcelona...ma gandesc asa microbistic :). Mi-a atras atentia unul din modelele de frigidere side by side, Beko GN163221S care vine la un pret apropiat de cel al unei combine frigorifice de dimensiuni mari, cu instalatie no frost.  
Doar ca acest frigider side by side vine cu un sistem hibrid de dezghetare automata cu ventilatie pentru partea de frigider si no frost pentru congelator, practic tipurile optime de racire pentru fiecare compartiment. La partea de frigider exista riscul deshidratarii alimentelor in cazul in care era full no frost, iar la congelator faptul ca este no frost, scapa utilizatorul de grija decongelarii o data la 6 luni. 

Volumul este si el unul bun, caracteristica tipica in general frigiderelor side by side, respectiv 550 de litri, dintre care 360 doar frigider. Exteriorul are la baza niste usi din inox tratat antiamprentare si ne-a mai atras atentia display-ul pe touch control, foarte elegant si bine integrat in design-ul modern al acestui side by side, potrivit intr-o bucatarie generoasa sau una open space cu design modern. Daca ar fi sa vedem si minusurile as puncta lipsa masinii automate de gheata, oarecum tipice side by side-urilor, Beko GN163221S oferind doar un dispensor de apa. Masina de gheata este in schimb manuala, clasica oricum producatorului turc. 
Una peste alta, putem spune ca Beko GN163221S este cel mai bun raport calitate pret, pentru cei interesati de un frigider side by side cu tehnologie moderna, compresor cu electrovalva ce permite setarea independenta a temperaturii pentru fiecare din compartimente si mai putem spune ca un frigider side by side bun, cum este si cazul acestui model nu mai este chiar asa de scump daca ar fi sa comparam cu o combina frigorifica de dimensiuni mari, no frost. Deja a devenit un electrocasnic accesibil, cu conditia sa fie potrivit si sa intre pe usa. Pentru criteriile detaliate de alegere a frigiderului side by side cititi articolul Criterii alegere side by side.

2 comentarii:

  1. Care este cel mai mic pret pe care-l pot gasi daca ma intereseaza un astfel de frigider cu doua usi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Review side by side beko24 ianuarie 2016 la 12:16

    Lateralele frigiderului sunt tot din inox?

    RăspundețiȘtergere