sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Side by side bej Sharp SJFP760VBE

Renumit pentru calitatea racirii, datorita sistemului unic, Plasmacluster-ul patentat de producatorul japonez fiind unul din cele mai bune sisteme de igienizare ce se pot gasi pe un aparat frigorific casnic. Acest sistem face ca alimentele sa se pastreze mult mai bine, sa fie proaspete mai mult timp iar interiorul frigiderului va fi intotdeaua fara bacterii. Sistemul de racire este unul hibrid, static cu ventilatie la partea de frigider, cel mai bun sistem de racire pentru acest compartiment si un sistem dinamic, no frsot, cu aer pentru congelator, ceea ce inseamna ca nu va face gheata. Un alt amanunt foarte important este dat de culoarea bej, o culoare exclusivista, destul de dificil de gasit pentru un astfel de aparat frigorific.
Ceea ce este unic la acest frigider side by side este  dat de modul de compartimentare, acest model avand patru usi, iar congelatorul nu mai este pozitionat lateral, ci in partea de jos. Avantajul unei astfel de compartimentari vine sa rezolve principala problema a majoritatii side-by side urilor de pe piata, care au latimea mica la compartimentul frigider din pricina congelatorului pozitionat lateral. In compartimentul frigider Sharp SJFP760VBE are doua compartimente care functioneaza independent la 0 grade Celsius. Compresorul are electrovalva, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate sa-si seteze temperatura atat la frigider cat si congelator.  

Avand un volum total de 550 de litri, dintre care 350 doar la frigider, acest frigider se recomanda familiilor de pana la 5 persoane inclusiv. Clasa de climatizare este SN-T, iar capacitatea de congelare la 24 de ore este de 9,5kg, indicatori ce ne spun ca Sharp SJFP760VBE are o intalatie frigorifica performante. Cu un sistem hibrid de racire, optim atat pentru frigider cat si pentru congelator, cu un sistem de igienizare foarte performant dar si cu o constructie foarte buna a compartimentarii, Sharp SJFP760VBE este recomandarea noastra pentru cei care-si doresc un frigider side by side premium. Mai multe informatii privind criteriile de alegere ale frigiderului side- by side cititi articolul Criterii alegere side by side

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu