luni, 30 martie 2015

Beko CSG 62120 FDX-aragaz inox 60 cm

Cel mai vandut aragaz pe inox din tara noastra, Beko CSG 62120 FDX este un aragaz cu alimentare GN complet, care are aprindere electrica atat la plita cat si la cuptor, supapa de siguranta gaz la fel si la plita si la cuptor, grill electric si rotisor. 

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

Ceea ce-l diferentiaza fata de modelele mai ieftine ale aceluiasi producator este prezenta convectorului, care atentie poate fi folosit doar atunci cand utilizatorul foloseste grill-ul, in alte conditii acesta fiind inactiv, intrucat pornirea lui ar stinge flacara. Acest avantaj al convectorului se poate observa in modul in care spre exemplu este prajit un pui, acest convector uniformizand temperatura in cavitatea cuptorului si astfel produsul este preparat uniform.

Inox-ul folosit la plita este foarte bine polisat si este relativ greu amprentabil iar inoxul folosit la usa este tratat antiamprenta. Mentionam si existenta sertarului de sub cuptor, foarte util pentru depozitarea tavilor sau a anumitor vase, tigai. Pretul foarte bun raportat la calitati si la cei 60 de cm latime il diferentiaza fata de ofertele celorlalti producatori si-l face sa fie in short list-ui oricarui utilizator interesat de achizitionarea unui aragaz lat din inox.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu