miercuri, 1 aprilie 2015

Acumulator extern A+, 18000 mAh Sursa ta de energie.


De ceva vreme aud tot mai des replica "Nu mai am baterie" Fie ca este bateria de la telefon sau de la tableta, poate chiar si aparat foto, majoritatea device-urilor din ziua de azi, au prostul obicei sa ramana repede fara baterie.
Merg des pe munte, fie cu bicicleta fie cu cortul, chiar si la mare problema tuturor este durata de viata de la device-urile pe care le detin. Si de multe ori tuturor li se intampla sa treaca prin situatii de genu: trebuie sa dau luminozitatea la minin, sau trebuie sa opresc 3G-ul sa fac economie la baterie sau, nu fac poza cu blit ca nu mai merge. Sunt sigura ca toti ati trecut cel putin odata printr-o astfel de situatie. Ei bine solutia este in fata noastra de multa vreme. Acumulatorii externi (Power-Bank) care ne permite sa incarcam orice device ce se poate incarca printr-o mufa USB precum telefon, tableta, aparat foto, radio, gps si altele. Acumulatorii vin in diverse forme si cu capacitati variabile.
Am luat modelul de la A+ de 18000 mAh deoarece a fost cel mai mare pe care l-am gasit la un pret rezonabil, nu mic, dar rezonabil aprox. 200ron. Acesta este capabil sa incarce simultan doua aparate precum un telefon si un aparat foto. Valoarea, sau puterea acestora, este exprimata in "mAh"si este unitate de măsură a energiei electrice în timp(h=ora). mAh este frecvent folosit pentru a descrie cantitatea totală de energie a bateriei care poate fi stocata la un moment dat. Deci, daca teoretic avem un telefon a carui baterie este de 2300mAh, un acumulator extern de 18000mAh il poate incarca de aprox. 7,8 ori. Bineinteles aceasta valoare poate varia cu +/- 30% in functie de calitatea acestuia. Acumulatorul A+, sincer nu am ajuns sa fiu in situatia de al testa la capacitatea lui maxima dar pana acum nu ma dezamagit. Acesta este compus din celule Li-Ion Samsung si, este bine de stiut ca acesta cantareste 316 grame. Este un accesoriu foarte bun pentru orice deplasare in afara orasului si chiar te salveaza din multe situatii atat pe tine cat si prietenii tai, atat la munte sau mare, cat si la un City-Break.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu