marți, 14 aprilie 2015

CAT B25 telefonul dual sim Off-Road

CAT B25 a fost conceput atat pentru cei care lucreaza in constructii si care au nevoie de un telefon caruia sa nu ii poarte de grija dar, este ideal si pentru cei ce doresc un telefon foarte solid, rezistent la socuri sau la apa. Firmele de interventie sau salvamontul il folosesc inca de la lansare, cu mare succes fiind un telefon accesibil si cu sanse minime de deteriorare.

B25, am avut ocazia sa il testez la munte fiind in posesia unui prieten. Are un semnal puternic, pus langa alte telefoane (unele smartphone), acesta avea un semnal considerabil mai bun. Tastatura este foarte precisa iar meniul este foarte simplu. Cele doua sim-uri se acceseaza foarte usor, avand taste dedicate sim1 tasta albastra, sim2 tasta portocalie. Este un telefon, care culmea chiar are functie de telefon dar la nevoie il poti folosi si pe post de lanterna aceasta, fiind incorporata.
Difuzorul se aude tare si clar, chiar si in spatii zgomotoase dar, microfonul are un minus aici, si trebuie sa ai un ton mai ridicat pentru a te face auzit. Acesta este o problema de baza la mai toate telefoanele din acest profil datorita straturilor de protectie pentru rezistenta acestuia la socuri si apa. Bateria nu este una foarte grozava deci, sa nu va asteptati la autonomie de genul nokia 1100.

Constructia acestuia ofera o aderenra foarte buna in mana si poate fi utilizat chiar si cu manusi mai groase sau manusile de protectie. Tot sistemul este construit dintr-un sasiu din aluminiu si magneziu care apoi este acoperit cu un strat de policarbinat foarte dur, si un cauciuc antiaderent. Cu o greutate de 160 de grame il vei simti mereu prezent in buzunar, aici aspectul poate fi releativ in functie de preferintele fiecaruia. Acesta vine in pachet cu toate cele necesare punerii acestuia in functiune plus o mica busola si o carabina. Telefonul, dupa cum spuneam este ideal pentru cei ce lucreza in domeniul constructiilor sau fac escapade in natura si au nevoie de un telefon robust care sa nu ii poarte de grija.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu