joi, 28 mai 2015

Vortex VAI-A09ASF Inverter, cel mai ieftin aer conditionat cu inverter 9000BTU

Una din cele mai bune optiuni atunci cand vorbim de un aer conditionat ieftin, care sa aiba si invertor, Vortex VAI-A09ASF Inverter este recomandabil utilizatorilor care doresc un astfel de aparat de climatizare care sa asigure climatizarea pentru un volum de 90m3, +-10%, in functie de gradul de izolare termica, a orientarii fata de punctele cardinale si a suprafetei vitrate. Deci, daca vorbim de o garsoniera, cu o inaltime de 2.5m, inseamna ca un aer conditionat de 9000BTU, asigura climatizarea pentru aproximativ 40m2. 



Astfel, daca va incadrati in acest volum, ca si necesitate pentru climatizare, Vortex VAI-A09ASF Inverter este o alegere foarte buna, intrucat compresorul inverter, consuma semnificativ mai putin fata de un compresor conventional, consumul de energie electrica fiind cu pana la 50% mai mic, este foarte silentios, practic 33dB(A) pozitionand Vortex VAI-A09ASF Inverter in categoria celor mai silentioase aere conditionate casnice de pe piata din Romania. Ceea ce mai este important de mentionat in legatura cu acest aer condtionat este dat de faptul ca poate asigura si incalzirea, intre anotimpul rece si cel cald, compresorul avand o autonomie de functionare de pana la -10 grade Celsius exterior.

In concluzie, pretul foarte bun, pus in balanta cu caracterisiticile tehnice mai sus mentionate, fac din Vortex VAI-A09ASF Inverter sa fie obligatoriu pe un wishlist, daca vorbim de o instalatie de climatizare performanta, la un pret mic. Instalarea nu este inclusa in pret, insa daca vorbim de un service autorizat, aproximam costul in jurul a 250 de lei.