luni, 30 noiembrie 2015

Bucatarie retro romantica Vence

Un mobilier de bucatarie perfect pentru o bucatarie retro romantica accesibila ca pret si cu multe corpuri de bucatarie, gama VENCE de la Mobexpert se recomanda celor care doresc un mobilier de calitate, foarte bine finisat si la un raport foarte bun calitate pret. Avantajul dat de design-ul unei bucatarii romantice este dat in primul rand de un plus de eleganta si de "caldura" oferita caminului dumneavoastra iar cromatica pe nuante de avena este una foarte prietenoasa si agreabila.




Recomandarea noastra de utilare a unei astfel de bucatarii este cuptorul si plita incorporabila, cu acelasi design rustic si culoare avena foarte deschis, spre alb nisip  de la Studio Casa. Cuptorul este electric multifunctional si are timmer mecanic iar plita are aprindere electrica pe buton, supapa de siguranta pentru gaz si gratare din otel, emailate. 
Setul de electrocasnice poate fi completat cu hota decorativ retro incorporabila Teka Nubero 60, cu o putere mare de absortie, in jurul a 500 de metri cubi, care cu siguranta va fi un punct de atractie vizuala in contextul bucatariei VENCE. Bucataria este prevazuta si cu un corp vertical, soldat destinat unei combine frigorifice incorporabile si poate fi optat la un model din gama de combine frigorifice incorporabile, acestea avand acelasi standard de incorporare. In ceea ce privesc sanitarele, va recomandam setul de chiuveta si baterie din ceramica Franke BFG si baterie Franke Bahia.

Un comentariu: