marți, 1 decembrie 2015

Electrolux EGH6343BOX plita pe gaz, arzator WOK

Imi pastrez parerea ca Electrolux a inceput sa copieze din ce in ce mai mult design-ul celor de la Hotpoint Ariston. Insa acest lucru ce nu dezavantajeaza utilizatorul, insa parca se rupe undeva ideea de branding. Insa trebuie sa recunoastem ca geometria arzatoarelor de la vechile plite de la Electrolux nu era tocmai cea mai buna si cel mai probabil si-au dat seama si suedezii de acelasi lucru si cu noua gama doresc sa repare acest aspect.

Nu se pune niciodata la indoiala calitatea materialelor folosite pentru ca vorbim de Electrolux, insa in ceea ce priveste design-ul plitelor, cred ca au avut de suferit.,,,pana acum...Noua gama arata cu adevarat bine, cea mai mare parte din gama cel putin iar plita Electrolux EGH6343BOX face parte din categoria plitelor reusite din aceasta gama. O geometrie foarte buna, arzatorul WOK pozitionat in partea din fata, butoanele retrase in dreapta, departe de arzatorul WOK si apropiate de arzatorul cu puterea calorica cea mai mica, pentru a nu le afecta, sunt cateva din caracteristicile acestei plite. Aprinderea pe buton si supapa de siguranta pentru gaz exista si functioneaza impecabil, gratarele sunt realizate din fonta in aliaj, pentru a fi mai fine, mai rezistente si mai putin casante sunt detalii ce conteaza in timp si sunt plusuri pentru utilizator.

]In concluzie Electrolux EGH6343BOX este o plita incorporabila pe gaz fara minusuri si la un pret foarte bun, fiind prin urmare un produs pe care-l recomandam cu incredere, Pentru criterii detaliate privind modul de alegere a plitei incorporabile cititi articolul Criterii alegere plita pe gaz. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.

2 comentarii:

  1. Exista o plita incorporabila la fel ca aceasta de la Electrolux, dar cu gratare din otel. Prefer totusi otelul in defavoarea fontei pentru ca se curata mai usor. Este ingrozitor de greu sa cureti gratare din fonta. Sunt grele si abrazive.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista o plita de la Electrolux cu arzatorul mare in partea dreapta?

    RăspundețiȘtergere