marți, 29 decembrie 2015

Soundbar Blaupunkt LS175 - 40W RMS, Negru

Astazi am avut ocazia sa aud soundbarul de la Blaupunkt, una din cele mai accesibile bari de sunet. A fost o experienta interesanta si surprinzatoare deoarece dupa ce am ascultat aproape toate modelele de la Sony si Samsung, ma asteptam ca acest model sa nu ma dea pe spate. 

Experienta testarii acestui produs a fost una surprinzatoare deoarece in momentul in care l-am conectat la televizor se auzea foarte tare, acesta chiar se apropie de cei 40W precizati de catre producator. Claritatea este bunicica, la volum maxim nu distorsioneaza. Bassul nu este cel mai stralucit, find integrat, dar nu o sa bagati foarte mult de seama.

Acesta are intrare optica, putand fi conectat foarte usor la televizor. Pe langa aceasta intrare optica mai aveti suplimentar porturile RCA/AUX si modulul bluetooth care va permite sa va conectati la mai multe surse de sunet diferite. Suportul inclus faciliteaza montarea pe perete.

Dupa ce am testat acest produs pot spune ca este potrivit pentru o camera de apartament obisnuita, o sa faca foarte bine fata multor filme si o sa va induca o senzatie audio foarte placuta.

Un comentariu: