duminică, 3 ianuarie 2016

Cea mai buna combina frigorifica la 1500 de lei Arctic ANK366NF+

Una din cele mai reusite combine frigorifice din gama producatorului roman de electrocasnice, combina frigorfica No Frost Arctic ANK366NF+ este recomandarea noastra ca fiind cel mai bun raport calitate pret pentru cei interesati de un aparat frigorific de dimensiuni medii spre mari, recomandabil familiilor de 3 pana la 4 persoane, intr-un buget de 1500 de lei. Pe langa raportul foarte bun volum pret, cu cei 240 de litri la frigider si 90 de congelator, Arctic ANK366NF+ mai ofera utilizatorului posibilitatea de a-si seta temperatura atat la frigider, cat si la congelator, gratie compresorului cu electrovalva. 

Sistemul de racire dinamic, No Frost inseamna in acelasi timp confort si eficienta, utilizatorul nemaifiind nevoiet sa decongeleze aparatul frigorific si totodata sa raceasca mult mai bine decat un frigider clasic, cu racire statica, numit popular dezghetare automata.
Acest lucru este util in situatia in care aveti foarte putine alimente in congelator puteti urca temperatura pana la maxim -16 grade Celsius pentru a micsora consumul de energie electrica si cand aveti mai multe alimente puteti folosi cu succes atat congelarea rapida la -26 grade Celsius, respectiv racire rapida la 1 grad Celsius la compartimentul frigider.

Pe langa acestea Arctic ANK366NF+ ofera utilizatorului o instalatie frigorifica performanta, avand o clasa de climatizare foarte buna si 6kg/24h, capacitate de congelare, Si daca toate acestea nu sunt suficiente, Arctic ofera in general, cu ocaziilor campaniilor de promotie extindere gratuita de garantie pana la 5 ani, cu conditia sa va inscrieti ori online pe site-ul furnizorului, ori telefonic in call center. 

In concluzie, cu o capacitate de congelare foarte buna, un volum generos, compresor cu electrovalva si un design acceptabil Arctic ANK366NF+ este recomandarea noastra pentru cel mai bun raport calitate pret atunci cand vorbim de o combina frigorifica No Frost pana in 1500 de lei. Pentru detalii privind criteriile complete de alegere ale combinei frigorifice cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica,  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere ale combinei frigorifice cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica

3 comentarii:

  1. Care este codul combinei frigorifice pe culoarea inox de la Arctic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am luat aceasta combina, raceste foarte bine si l-am prins la promotie la 1400 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am luat recenc combina de la Arctic, e ok, full no frost, am scapat de gheata de la congelator

    RăspundețiȘtergere