duminică, 17 ianuarie 2016

Cel mai bun aspirator la 600 de lei Philips FC8646/91

Cel mai bun aspirator Philips Power Pro Active FC8646/91

Cel mai bun aspirator raport calitate pret care sa se incadreze in 600 de lei, din punctul nostru de vedere este Philips Power Pro Active FC8646/91. Acest lucru in primul rand datorita performantelor de aspirare, performante de aspirare de invidiat, mai ales in cazul aspiratoarelor fara sac, aspiratoare care au in general un randament mai mic fata de un aspirator cu sac. Asadar Philips Power Pro Active FC8646/91 se recomanda in special utilizatorilor care au in principal suprafete dure de aspirat, cum ar fi parchet sau gresie, unde acest model este clasat in clasa de eficienta a aspirarii A, dar este bun si pe covoare sau mocheta, clasa C fiind si ea una buna, dar nu la fel de buna bineinteles ca si clasa A. Acesta este foarte usor de utilizat, recipientul fiind usor de curatat si detasat de aspirator. 

Filtrele sunt lavabile, insa va recomandam mai degraba sa le aspiratati, operatiune ce va duce la o durata de viata mai mare a acestora, nemaifiind nevoie sa le schimbati, spalarea excesiva deteriorandu-le. Peria este una din cele mai bune de pe piata, daca nu cea mai buna, modelul triactive inventat de Philips fiind de vreo 4 ani printre cele mai apreciate de catre utilizatori. Nivelul de emisie a prafului este unul bun, sistemul de filtrare care are la baza un filtru EPA 10 clasand Philips Power Pro Active FC8646/91 in clasa C de eficienta a prafului.  Nivelul de zgomot este acceptabil, cei 83 db(A) insemnand ca nu este nici cel mai zgomotos dar nici cel mai silentios aspirator. 

Una peste alta consideram Philips Power Pro Active FC8646/91 cea mai buna alegere raport calitate pret pentru cei interesati de un aspirator cu putere mare de absortie, eficient compact si care sa se incadreze intr-un buget de 600 de lei. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a aspiratorului cititi articolul Criterii alegere aspirator.

2 comentarii:

  1. La-m cumparat de o luna. Este silentios si are roti cauciucate care nu zgarie parchetul

    RăspundețiȘtergere
  2. Review aspirator Philips28 ianuarie 2016 la 00:53

    Este foarte bun. Merita investitia. Peria este extraordinara.

    RăspundețiȘtergere