sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Cel mai bun frigider la 2700 de lei Samsung RT46H5500SP

Cel mai bun frigider raport calitate pret intr-un buget de 2700 de lei, din punctul nostru de vedere este noul model propus de producatorul coreean de electrocasnice, Samsung RT46H5500SP. Cel mai mare atu al acestui produs este dat de compresorul inverter, cu 10 ani garantie, compresor ce beneficiaza de cea mai noua tehnologie in materie, care in acelasi timp este foarte silentios, economic si extrem de fiabil, una din confirmari fiind data de garantia foarte mare pe acest subansamblu. 

Samsung RT46H5500SP este fabricat in Polonia, insa compresorul este adus din Coreea. Cel de-al doilea mare avantaj este dat de volumul foarte mare, cei 350 de litri la frigider si 120 la congelator fiind suficienti familiilor de pana la 5-6 persoane.
Nivelul dezgomot foarte redus, pus in paralel cu un sistem de racire dinamic foarte performant, cu o putere mare de racire, fapt evidentiat de capacitatea mare de congelare, 7kg/24h si cea mai buna clasa de climatizare posibila la o instalatie frigorifica casnice, respectiv SN-T, Acestea practic reflecta calitatea produsului, mai multe detalii privind criteriile de alegere ale frigiderului pe puteti citi in articolul Criterii alegere frigider

Frigiderul are compresor cu electrovalva ceea ce inseamna ca utilizatorul poate sa-si seteze independent temperatura atat la frigider cat si la congelator, iar in situatia in care congelatorul este gol sau aproape gol, acesta poate fi dat la o temperatura mai ridicata, de exemplu -16 grade Celsius, moment in care Samsung RT46H5500SP isi va reduce semnificativ consumul. Exteriorul este si el foarte modern, frigiderul avand si dispensor pentru apa, usa este tratata antiamprentare, Samsung RT46H5500SP fiind practic un frigider perfect, fara niciun dezavantaj, motiv pentru care-l recomandam ca fiind cea mai buna alegere raport calitate pret intr-un buget de 2700 de lei.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.

Un comentariu:

  1. Unde se afla recipientul de apa? Nu apare pe usa si nu inteleg cum functioneaza.

    RăspundețiȘtergere