duminică, 10 ianuarie 2016

Cel mai bun televizor la 1800 de lei Horizon 40HL910U

In bugetul de 1800 de lei aveti posibilitatea sa va achizitionati mai multe televizoare, mai mici sau mai mari, de la branduri mai cunoscute sau mai putin cunoscute, totusi, de ce sa nu profitati la maxim de investitia pe care doriti sa o faceti si sa achizitionati tot ce este mai bun? Horizon nu este un brand foarte cunoscut, acesta este un brand Romanesc fabricat in Turcia, in acelasi loc sau in apropiere cu fabricile pt. Philips si Toshiba. Evolve este gama 4K Ultra HD de la Horizon 2015.

Cum se vede Horizon 40HL910U?

Acesta este capitolul la care exceleaza acest televizor. Avand un display de tip Direct LED, adica ledurile sunt pozitionate pe toata suprafata ecranului nu doar pe laterale, acesta are un contrast cu o gama dinamica foarte mare si bine pusa la punct. Rezolutia este Ultra HD 4K avand 3840 x 2160 pixeli, adica de patru ori mai multi pixeli decat un Full HD. Culorile sunt redate corect, mai bine ca la multe LG-uri si sunt vii precum cele de la Samsung.

Cum se aude Horizon 40HL910U?

Din punct de vedere audio, intre televizoare nu exista multe diferente, marea majoritate au un sistem de tip 2.0 integrat, adica doua boxe fara subwoofer. In general, ca si la acest model, boxele au o putere de 10W fiecare, adica un RMS de 20W. In anul 2015-2016 nu prea mai gasim televizoare care sa nu aibe Dolby Digital pentru o claritate mai buna.

Designul televizorului

Designul este unul deosebit, modern si elegant, cu inseratii metalice si un suport argintiu metalic, acesta arata foarte bine. Finisajele sunt realizate cu atentie, astfel. daca i-am acoperii sigla Horizon, am putea spune cu usurinta ca aparatine unuia dintre marii producatori. Televizorul are o grosime foarte mica, da maxim cinci centimetri, iar rama care il inconjoara nu are mai mult de doi centimetri.

Tunere digitale

Un alt capitol la care acest televizor exceleaza este cel al receptiei posturilor TV, deoarece are integrate toate tipurile de tunere de receptie, adica DVB-T2, DVB-C  si DVB-S2, putand sa receptionati semnalul digital atat de pe cablu cat si cel satelit fara sa mai folositi receiver.

Partea de SmartTV 

La acest capitol nu sunt multe de spus, SmartTV-ul find mai mult un marketing pe multe televizoare. Acesta vine preinstalat cu Opera Browser, YouTube, Netflix si inca cateva aplicatii. Puteti sa navigati pe internet direct prin Wi-Fi dar nu va imaginati ca o sa fie o experienta macar asemanatoare cu cea de pe telefon.

Competitorii directi ai Horizon 40HL910U

In aceasi gama de pret, mai intalnim un Sony 40R550C si un LG 40LF30V. De ce sa algeti acest Horizon si nu unul din celelalte televizoare? Deoarece ambele sunt doar Full HD, Sony nu are tunere digitale de ultima generatie si nu are nici pentru satelit, SmarTV-ul este mai slab iar sunetul are doar 10W. LG-ul sta mai bine, avand aceleasi tunere digitale dar find tot Full HD, are platforma SmartTV mai buna dar contrastul este mai slab la LG fata de acest Horizon.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu