vineri, 19 februarie 2016

Ce inseamna al Saselea Simt la masinile de spalat Whirlpool

Tehnologia Al 6-lea Simt a aparut pe piata din tara noastra in urma cu peste 7 ani. De atunci, Whirlpool a dezvoltat aceasta tehnologie si s-a ajuns, de la capacitatea de a detecta cantitatea si in functie de aceasta si de tipul de tesatura, masina de spalat sa-si poata ajusta consumul de resurse proportional cu incarcarea, la Al 6-lea Simt Colours, ceea ce aduce suplimentar doua programe, Perfect Black si Ultra White, primul creat special pentru a proteja cat mai bine culorile colorate sau negre si cel de-al doilea pentru a scoate toate impuritatile din hainele albe, astfel incat acestea sa arate impecabil.

Aceasta tehnologie s-a dezvoltat si mai mult in ultimul an, iar ultima gama de masini de spalat rufe propusa pietei europene de producatorul american de electrocasnice, respectiv, Supreme Care vine cu tehnologia Al 6-lea Simt Live. Ce inseamna aceasta tehnologie si cu ce aduce in plus fata de celelalte game de masini de spalat rufe de la Whirlpool? Vine cu o tehnologie numita Precision Dose, ceea ce inseamna ca recomanda utilizatorului cantitatea optima de detergent pentru fiecare incarcare si isi ia atata detergent cat are nevoie.


Totodata, gama Supreme Care care are tehnologia Al 6-lea Simt Live, ofera totodata si un sistem optimizat de dozare si directionare a jeturilor de apa,numit Precision Clean in interiorul cuvei, pentru o spalare mai eficienta. Practic este un raspuns la sistemul 3D Aqua Tronic de la Bosch si Siemens sau Shihatsu Washing System preluate de Gorenje, Electrolux sau AEG.

Masinile de spalat rufe Whirlpool care fac parte din gama Supreme Care si pe care noi le recomandam cititorilor nostri sunt:
Masinile de spalat rufe ce beneficiaza de tehnologia Al Saselea Simt, dar sunt de generatie mai veche si prin urmare nu beneficiaza de Precision Dose si nici de Precision Clean, dar sunt mai accesibile ca pret si sunt totodata recomandabile:

  • Masina de spalat rufe Whirlpool AWIC 10914
  • Masina de spalat rufe Whirlpool AWSX63213
  • In concluzie va recomandam masinile de spalat din noua gama Supreme Care de la Whirlpool, in special modelele mai sus mentionate, Whirlpool Supreme Care FSCR70414 daca doriti o masina cu incarcare de 7kg care sa poata spala inclusiv pernele si paturile si chiar pilotele mai mici sau Whirlpool Supreme Care FSCR70414 daca doriti o masina de spalat de 10kg care sa poata spala inclusiv pilote mari de doua persoane. De mentionat ca ambele modele isi ajusteaza consumul pentru incarcari reduse, cu alte cuvinte, daca incarcati cu 1kg de rufe masina de spalat aceasta va consuma resurse, adica apa si energie electrica proportional cu incarcarea. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere a unei masini de spalat rufe, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu