luni, 30 martie 2015

Samsung 40JU7000 - Ultra HD si Smart TV Tizen

Noile televizoare de la Samsung surprind prin inteligenta lor, acest lucru se aplica si in cazul lui 40JU7000.

Cea mai inalta rezolutie pe care o regasim la ora actuala pe piata se afa si pe acest model. Avand rezolutia Ultra High Definition, cu un numar de pixeli de 3840 x 2160p, poate afisa imagini la o calitate superioara atata timp cat ii oferim si continut de aceasi calitate. Pe langa rezolutia mare Samsung a introdus pe aceste noi modele multe alte noi functii pentru imbunatatirea imaginii

Una dintre aceste tehnologii de imbunatatire a imaginii se numeste UHD Dimming, tehnologie care imparte ecranul in mai multe sectiuni, prelucreaza imaginea, imbunatateste culorile, contrastul si nivelul de detalii. Tehnologia care isi face treaba avand in vedere ca este observabila, seria J din acest an avand o imagine mult mai buna fata de seria H de anul trecut.

Televizorul are o diagonala de 102 centimetrii, si are intrari de Slot CI+, HDMI, USB, mini jack de casti si tunere digital, terestru si satelit pentru a viziona posturile HD fara a mai avea nevoie de un mediabox sperat.

Sunetul este imbunatatit si el avand un sistem audio Down Firing 1way-1spk si o iesire audio de maxim 20W, sunetul este puternic si placut, clar chiar si la vomule inalte.

Functiile inteligente sunt cele care definesc cel mai bine acest televizor. Avand o platforma de Smart TV mult imbunatatita, Samsung a introdus in acest an interfata Tizen pentru un acces mai rapid la aplicatii si un meniu intuitiv. Avand un procesor Quad Core viteza de navigare este una marita, fara lag. Una din functiile care pe mine m-a incantat foarte mult este posibilitatatea de a face screen mirroring de la telefon catre televizor dar si de a face screen mirroring de la televizor catre telefon, adica, posibilitatea de a afisa imaginea de pe televizor pe telefonul mobil sau tableta. Este Skype Ready, putand sa ii atasati o camera web, se poate controla prin voce avand functia Voice Control disponibila.

In concluzie, televizorul este unul cu o imagine buna, o platforma Smart TV mult imbunatatia, foarte rapid, si cu un sunet puternic si clar. Recomand acest televizor oricui este un fan Samsung si doreste un Smart TV rapid si intuitiv.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolulCriterii alegere televizor.