luni, 13 aprilie 2015

Bosch HBA43T360, cuptor negru modern

Bosch HBA43T360 face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul german, desi acest model este fabricat in Spania ca majoritatea gamelor entry  si middle level adresate pietei europene, Ceea ce-l face deosebit pe Bosch HBA43T360 este design-ul modern cu butoane push in si culoare full negru. Din ce in ce mai prezenta in bucatariile moderne, fie integrata sau drept contrast, culoarea neagra a inceput sa prinda foarte bine, avand in vedere ca aceasta este practic potrivita cu orice culoare.

Si daca vrei un Bosch, atunci HBA43T360 este solutie optima. Cuptorul este electric multifuntional, adica are ca subansamblu un convector care uniformizeaza temperatura in interiorul cuptorului, practic cea mai importanta componenta pentru ca un cuptor electric sa fie bun. Cele 7 functii presetate sunt suficiente pentru preapararea a mare parte din retetele care pot fi realizate intr-un cuptor multifunctional.Timmerul electronic ajuta utilizatorul sa-si programeze gatirea, la sfarsitul programului Bosch HBA43T360 oprindu-se automat, deci foarte practic. 
Bosch HBA43T360 are si autocuratare spune producatorul Eco Clean, de fapt o autocuratare catalitica, pe care Bosch o asigura ca fiind eficienta pe toata durata estimata de viata a cuptorului respectiv 5 ani, insa aceasta este privita ca si consumabil si in cazul in care peretii catalitici se consuma, Bosch nu va inlocui peretele, fiind considerat consumabil, chiar si in perioada de garantie. Acest lucru ar putea fi un minus daca se vor consuma peretii, insa in situatia in care utilizatorul nu doreste sa cumpere altii, cuptorul poate functiona fara probleme fara autocuratare, in aceeasi parametrii, doar ca va trebui curatat manual. Mai multe detalii privind sistemele de autocuratare la cuptoarele incorporabile puteti citi in articolul Diferenta dintre autocuratarea catalitica si piroliza

Un alt avantaj pe care-l ofera Bosch HBA43T360 utilizatorului este dat de sistemul de suporti telescopici pentru tavi, foarte practici si care de obicei ridica pretul cuptorului destul de mult. Una peste alta Bosch HBA43T360 este o optiune buna pentru cei interesati de un cuptor electric multifunctional bun, cu functii basic, care sa fie negru si care sa aiba un design modern. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

2 comentarii:

  1. Imi puteti recomanda o plita incorporabil buna, tot de la Bosch care sa se potriveasca perfect cu acest cuptor, Bosch HBA43T360?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe cate nivele sunt suportii telescopici? Doua sau trei tavi?

    RăspundețiȘtergere