sâmbătă, 11 aprilie 2015

Bosch MUM54251 - cel mai complet robot de pe piata

Dupa ce au inventat primul tocator care face cuburi, cei de la Bosch s-au gandit sa integreze acest sistem de maruntire si intr-un robot si asa a aparut Bosch MUM54251. Bineinteles ca acesta pe langa optiunea de a toca in cuburi, are si maruntire, feliere si acopera cam tot ce se poate face la un robot, inclusiv cartofi pai

Totodata Bosch MUM54251 este si un kitchen machine, adica are si bol de framantare si amestecare a aluatului si acesta se poate seta cu pana la 13 setari de intesitate, foarte important in functie de tipul si consistenta aluatului. Bosch MUM54251 are inclusiv blender, cu un volum mediu, de 1.25 litri si masina de tocat care se poate monta separat si aceasta vine in pachet.
Ceea ce este diferit insa fata de celelalte kitchen machines de pe piata europeana este dat de faptul ca tocatorul si bolul cu amestecare pot functiona simultan si practic puteti toca, felia marunti si in acelasi timp robotul le si amesteca, ceea ce este extraordinar de practic. Puterea nominala este foarte buna, respectiv 900 W si randamentul, daca este sa ne raportam la lucrul mecanic obtinut este foarte bun, motiv pentru care consideram ca Bosch MUM54251 este unul din cei mai buni si mai completi roboti de pe piata din Europa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu