sâmbătă, 11 aprilie 2015

MyKronoz ZeBracelet 2 - Smartwatch pentru femei


ZeBracelet 2 a fost creat special pentru doamne, acesta este un smartwatch cu aspect de bratara, comod si cu un design placut. Disponibil in sase culori: Negru, Alb, Maro, Gri, Rosu si Mov, acesta se poate asorta atat tinutelor business dar si celor sport, lejere.

Acesta este compatibil cu toate cele trei mari sisteme de operare disponibile la ora actuala pe piata. Telefoane cu Android care au cel putin android 2.3 sau mai mare. iPhone-uri cu cel putin iOS 7.0 si Bluetooth 4.0. Telefoane cu Windows 8.1 si Bluetootth 4.0 cel putin. Pentru utilizarea la capacitati maxime trebuie sa descarcati din magazinul specific aplicatia ZeBracelet2, acesta este gratuita.

Arata bine, are o compatbilitate extraordinara dar, poate face foarte multe cu toate ca are un display alb negru, simplist. Displayul este unul de tip OLED si se vede foarte bine chiar si atunci cand razele soarelui se aseaza pe el. Din pacate, ceasul nu este rezistent la apa, deci, in momentul in care vremea se inrautateste este recomandat sa il dati jos de la mana si sa il feriti de stropii de ploaie.


Bateria tine aproximativ trei zile, in functie de modul de utilizare, si se incarca in 90 de minute. Una din cele mai interesante functii ale acestui ceas este faptul ca puteti raspunde sau respinge apeluri direct de pe displayul ceasului, si mai ales, puteti chiar si vorbi, avand incorporat un difuzor si un microfon. Calitatea convorbirilor este destul de calitativa, fara distorsiuni. Tot pe display puteti vedea atunci cand primiti un sms acesta afisand notificari in momentul primirii unui sms sau ratarii unui apel. Puteti asculta muzica direct pe ceas, cu ajutorul difuzorului, orice playlist pe care il aveti pe telefon.

Pe langa aplicatile enumerate mai sus, acesta dispune si de o serie de functii de tip fitnes precum inregistrarea distantei parcurse, pedometru, calorii arse, inregistreaza calitatea somnului si va puteti seta chiar si obiective pe care apoi sa le urmariti evolutia.

Va invit sa urmariti un video de prezentare a acestui ceas inteligent: