sâmbătă, 2 mai 2015

Beko DN161230DX, frigider no frost xxl

Cu o latime apropiata de cea a unui side by side, frigiderul full no frost Beko DN161230DX candideaza printre favoriti, la categoria celor mai generoase aparate frigorifice casnice, cu un volum de 540 de litri, dintre care 420 doar la compartimentul frigider,avand latimea de 84 de cm, inainte de a-l achizitiona este recomandabil sa verificati daca aveti loc pentru un astfel de frigider in bucatarie si daca va incape pe usi, latura cea mai scurta fiind adancimea de 75 de cm. Acesta poate fi introdus in bucatarie daca se dau jos usile, insa tot aveti nevoie de un spatiu de minim 66 de cm.

In ceea ce priveste compartimentarea, la un asemenea volum gasiti bineinteles cam toate compartimentele posibile pentru un aparat frigorific casnic, insa mentionam compartimentul de 0 grade, important si recomandabil, in care se pot tine alimente ce au nevoie de o temperatura mai joasa, cum ar fi pestele, mezelurile sibranzeturile. Compresorul este cu electrovalva, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate avea optinuea sa-si seteze separat temperatura la frigider si congelator, are functie de congelare rapida, iar sistemul este no frost, ceea ce va oferi utilizatorul confortul de a nu mai fi necesara decongelarea compartimentului superior.

In concluzie, Beko DN161230DX este un frigider recomandabil utilizatorilor care au o familie numeroasa sau care au nevoie de foarte mult spatiu. Beko DN161230DX este un frigider bun, cu o clasa de climatizare foarte buna si cu un nivel de zgomot relativ scazut pentru o instalatie frigorfica dinamica, respectiv 41dB(A). Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale frigiderului cititi articolul Criterii alegere aparate frigorifice.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.