joi, 31 decembrie 2015

HBO GO, Voyo - Cum instalez aplicatii pe AndroidTV

Am intalnit multi oameni revoltati ca pe noul lor televizor cu sistem de operare Android nu se regasesc aplicatii precum HBO GO, Voyo sau Seenow. Aceste aplicatii nu se gasesc in magazinul de aplicatii al televizorului, totusi, exista o solutie pentru a avea acces la ele si la multe alte aplicatii.

Find un sistem de operare Android se pot instala aplicatii din surse externe doar ca acestea nu pot fi utilizate cu telecomanda televizorului ci do
ar cu ajutorul unei tastaturi si a unui mouse.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa intrati in setarile televizorului, va duceti in zona de Securitate si restrictii iar acolo bifati "Instalare din surse necunoscute"
Dupa ce ati bifat acest lucru puteti sa instalati orice aplicatie care are extensia .APK. De exemplu, ne dorim aplicatia HBO Go, cautam aceasta aplicatie pe browser de pe desktop sau laptop, intram pe linkul care ne directioneaza catre GooglePlay, apoi copiem linkul din bara de sus.


Dupa ce linkul a fost copiat, pe google scrieti "apk downloader", intrati pe primul sau al doilea site. Aceste siteuri va permit sa descarcati aplicatiile in format .APK ca apoi sa le instalati in televizor. Lipiti linkul in casuta aparuta apoi apsati sa va genereze linkul de descarcare.

Dupa ce linkul de descarcare a fost generat, descarcatia aplicatia, conectati un stick USB la calculator si copiati aplicatia pe stick-ul USB.

Pe televizor trebuie sa instalati din magazinul acestuia aplicatia "File Explorer", aplicatie pe care o gasiti in magazinul televizorului, gratuit.


Dupa ce ati instalat File Explorer, conectati stick-ul USB la televizor. Deschideti aplicatia File Explorer apoi selectati stick-ul usb (acesta poate fi sub forma "sda1"). Selectati aplicatia copiata pe stick si apasati pe "Instaleaza". Dupa instalare aveti in televizor aplicatia HBO GO pe care o puteti accesa din Setari -> Aplicatii sau descarcand un Louncher care va faciliteaza accesul la aplicatile accesate din surse externe.

Aceasi procedura o puteti repeta pentru orice aplicatie doriti sa aveti pe televizor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu