joi, 31 decembrie 2015

Televizor Samsung 32J5500 - Full HD, SmartTV, 80cm

Cu un design elegant, modelul 32J5500 este unul din cele mai vandute televizoare ale anului 2015. Faptul ca ofera atat de multe functii si o imagine clara la un pret rezonabil il face unul din cele mai bune SmartTV-uri de 80 de centimetri.

Noua interfata Tizen si procesorul Quad Core pe care il are, face experienta navigarii pe internet sa fie mai placuta. Din pacate inca este destul de greu sa navighezi prin aplicatii sau chiar pe interent direct din telecomanda, asdar, este nevoie de o tastatura wireless pentru a va bucura cu adevarat de functile smart. Avantajul unui SmartTV Samsung este dat de numarul mare de aplicatii dedicate si pentru Romania, probabil cele mai multe.

Culorile sunt vi, uneori prea vi, prea aprinse. Samsung are aceasta tendinta, de a afisa culori foarte aprinse care de multe ori sunt obositoare ochiului. Acest lucru se poate rezolva din setari. Recomandat este ca acasa sa il tineti pe modul Standard in cazul in care nu doriti sa apelati la un specialist in calibrarea imaginii.

Un dezavantaj al acestui model este dat de tunerul digital care inca este la prima versiune avand doar DVB-T si DVB-C. Partea buna este ca are slot CI+ versiunea 1.3, slot care va permite introducerea cardului CI prin care aveti acces la toate canalele digitale SD si HD.

Playerul multimedia al televizorului este unul din cele mai bine dezvoltate, facand fata cu brio la marea majoritate a formatelor video, audio si foto disponibile pe piata la ora actuala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu