duminică, 20 decembrie 2015

Kitchen machine Heinner Master Collection HPM-1500XMC

De fapt un kitchen machine, mai degraba decat un mixer cu bol, desi in comert il gasiti in general sub denumirea de mixer. Diferentele sunt foarte mari, dar in acest moment pe piata din tara noastra acesti roboti mai degraba sunt relativ noi pe piata. Diferentele de eficienta si randament sunt si ele mari, mai multe detalii puteti citi in articolul Diferenta dintre mixerul cu bol si kitchen machine
Revenind la Heinner Master Collection HPM-1500XMC, desi sincer nu-mi sta in obisnuinta sa recomand acest brand, in ceea ce priveste strict acest produs, ma vad nevoit sa-l recomand pentru ca este un foarte bun raport calitate pret, utilizatorii vin cu feedback-uri foarte bune si totodata Heinner incepe sa se pozitioneze pe masura ce trec anii petrecuti pe piata din tara noastra, dintr-un brand entry level, intr-unul middle. Si acest lucru se vede si in calitatea produselor. 

Desi sunt facute in China, chinezii stiu sa faca de la lucruri modeste, pana la lucruri de foarte buna calitate, vezi aici Apple. Heinner Master Collection HPM-1500XMC se remarca in primul rand prin calitatea subansamblurilor, a motorului puternic si destul de silentios si a unui design foarte bine finisat. 

Un alt argument ar fi pretul, Heinner Master Collection HPM-1500XMC fiind printre cele mai bune raport calitate pret pentru un kitchen machine de capacitati relativ mari adica un bol de 5.5 litri. In concluzie putem spune ca Heinner Master Collection HPM-1500XMC este o alegere buna pentru cei care doresc un kitchen machine complet, foarte bine accesorizat, cu putere mare, care sa amestece foarte bine coca sau alte retete ce trebuiesc omogenizate si toate acestea la un pret corect.

2 comentarii:

  1. Cam cat estimati durata de viata a acestui robot. Ma gandesc ca merita raport calitate pret, dar m-ar interesa cam la cat timp credeti ca o sa fiu nevoita sa-l schimb

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte bun chiar daca nu este de firma. L-am luat de la emag si am zis ca-l dau inapoi daca nu merge bine si ma folosesc de el de Craciun, dar am ramas uimita de cat de bine merge, asa ca l-am pastrat.

    RăspundețiȘtergere