luni, 1 februarie 2016

Cuptor incorporabil culoare Quartz Whirlpool AKZ 6230 S

Unul din cele mai exclusiviste cuptoare incorporabile din punct de vedere al liniei de design este Whirlpool AKZ 6230 S. Design-ul modern si culoarea unica il fac atat de interesant si recomandabil pentru cei ce doresc sa evite inoxul in bucatarie si-i avantajeaza o culoare deschisa cum este cea de la gama Quartz de la Whirlpool. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cuptorul electric multifunctional Whirlpool AKZ 6230 S  sta foarte bine, daca este sa ne raportam la pret, avand 16 functii, un volum de 65 de litri si panoul electronic de comanda foarte generos si foarte intuitiv pentru utilizator. 
Un alt atu al acestui cuptor este dat de prezenta suportilor telescopici, suporti care vin in sprijinul utilizatorului, oferindu-i un plus de confort. Astfel, nu mai este nevoie sa tineti cu mana tava, ea va iesi foarte usor pe suportii telescopici. Usa vine si ea cu un detaliu de mentionat, respectiv are un sistem incorporat de amortizare, ceea ce inseamna ca nu va mai exista riscul unei inchideri bruste, necontrolate. Sistemul de autocuratare este catalic, cu plusurile si minusurile sale. Mai multe informatii privind sistemele de autocuratare care se gasesc pe piata puteti citi in articolul Diferenta dintre autocuratarea catalitica si piroliza. Acest cuptor poate fi asociat plitei incorporabile pe gaz, care face parte din aceeasi linie de design, respectiv Whirlpool GOA6425S.

Sa mentionam si tehnologia al 6-lea simt care, spune producatorul ca vine in sprijinul utilizatorului, in sensul in care detecteaza momentul in care preparatele sunt gata. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a cuptorului electric multifunctional cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Am realizat un top al celor mai bune cuptoare incorporabile, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

7 comentarii:

  1. Numar de suporti telescopici Whirlpool1 februarie 2016 la 18:01

    Pe cate nivele sunt suportii telescopici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suportii telescopici sunt pe un singur nivel. Se intampla rar sa se gateasca pe mai multe nivele aceleasi tipuri de preparate, deci ar fi oarecum inutil pe mai multe.

      Ștergere
  2. Recomandare magazin de unde sa cumpar Whirlpool1 februarie 2016 la 19:24

    Arata foarte misto culoarea...nu am vazut prin magazine asa ceva? De unde pot cumpara cuptorul acesta? M-ar interesa si o plita, neaparat pe aceeasi culoare

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce inseamna al saselea simt2 februarie 2016 la 15:56

    Ce inseamna faptul ca un cuptor incorporabil electric are functia al Saselea Simt?

    RăspundețiȘtergere
  4. Culoare aceastui cuptor este de fapt maro sau crem?

    RăspundețiȘtergere