vineri, 27 martie 2015

Erori instalare card CI+


In momentul instalarii cardului CI+ pot aparea diverse erori, erori care de multe ori se rezolva cu putina bataie de cap. In cazul in care nu se pot viziona canalele platite din abonament spunand ca nu aveti acces la acestea, verificati daca modulul esteintrodus corect. Scoateti modulul apoi introduceti-l la loc.

Eroare 3
Eroarea 3 apare in general cand cardul nueste introdus corect. Scoateti cardul apoi introduceti-l la loc.

Eroare 8
Aceasta eroare apare in cazul in care incercati sa introduceti modulul cu un alt SmartCard fata de cel care vi s-a oferit. Aceasta eroare va atentioneaza ca smartcardul nu este valid. Introduceti in modul SmartCardul care va fost livrat impreuna cu acesta iar apoi reincercati.

Eroare 9
Aceasta eroare apare in momentul in care Smart Card a expirat sau este expirat, ot ce trebuie sa faceti este sa asteptati sa dispara eroarea.

Eroare 10
Eroarea 10 este de acces nepermis, aceasta eroare apare in momentul in care plata facturilor a fost intarziata sau cardul inca nu a fost activat.

Eroare 17
Aceasta eroare este cea mai des intalnita si cea care creaza de cele mai multe ori batai de cap. In prima faza, pentru a scapa de aceasta eroare scoateti si reintroduceti modulul, daca tot nu merge, repetati aceasi procedura cu televizorul stins. In cazul in care nici dupa aceasta procedura nu scapati de aceasta eroare, in meniul televizorului reveniti la setarile din fabrica. Mai puteteti incerca sa setati televizorului ca tara pe ,,Others" (Altele). In momentul in care va intreaba ce retea doriti sa alegeti (DIGI, UPC, etc.), alegeti TOATE. Daca nici una din aceste solutii nu a functionat singurul lucru pe care mai puteti sa-l faceti este sa sunati la relatii cu clientii.

Eroare 20
Puteti primi aceasta eroare din cauza lipsei de comunicare intre SmartCard si TV. Scoateti si introduceti la loc cardul.

Eroare 21
Aceasta eroare apare in general in verificarea SmartCardului a esuat. Scoateti si introduceti la loc cardul.

Eroare 23
Aceasta eroare apare in cazul in care introduceti un alt SmartCard decat cel pe care l-ati primit impreuna cu modulul, pentru a scapa de aceasta eroare introduceti in modul SmartCardul care va fost livrat impreuna cu modulul.

Eroare 24
Eroarea 24 apare in momentul in care SmartCardul este introdus gresit. Verificati ca SmartCardul sa fie introdus corect. Pentru a vedea cum se introduce corect, verificati ghidul de instalare.

Eroare 26
Aceasta eroare apare in momentul in care SmartCardul dvs. nu a fost inca activat, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati activarea acestuia.

Ghidul de instlare a cadrului CI+ il puteti regasi si pe acest site, accesand ,,ghid de instalare CI+".

Un comentariu:

  1. Problema mea este că după ce am făcut setările ca la carte ,când dau pe digital imi apare un mesaj să introduc id retea care este din cinci cifre ,iar eu pe tv nu pot tasta decât 3 . Ai idee cum pot rezolva problema?

    RăspundețiȘtergere